x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, dinsdag in huis.

Naruto Shippuden: Clash of Ninja Revolution 3 - EU Version Review


Naruto Shippuden: Clash of Ninja Revolution 3 - EU Version, iets voor jou? Lees onze professionele review en je weet het in 3 minuten!

Banner Naruto Shippuden Clash of Ninja Revolution 3 - EU Version

De ninja’s zijn los! Een beat ’em up game die wél werkt...

De laatste tijd is er een hype ontstaan in het maken van games die gebaseerd zijn op anime. Denk hierbij aan Dragonball, One Piece, Bleach maar dus ook Naruto. Elk van deze series heeft zijn eigen beat ’em up-game en elk van deze games heeft zijn eigen krachten en gebreken: Dragonball heeft zijn gigantische hoeveelheid characters, One Piece heeft als een van de weinige vechtspellen een unieke moveset voor elk personage en Bleach heeft zijn absurde persoonlijkheden. Ook Naruto heeft zijn eigen "ding": ninja’s, ninja’s en... nog meer ninja’s!

Genjutsu: wat te zien?
Over de beelden kunnen we kort en krachtig zijn: de stijl is rechtstreeks gekopieerd van de anime, wat niet wil zeggen dat dit storend is. Integendeel: het zorgt voor een "vertrouwde omgeving" en biedt alle ruimte om ons te verbazen over de vertrouwdheid van overige elementen: zowel oude als nieuwe personages, de unieke technieken van elk personage (zie kader) en het natuurlijke en uitgebalanceerde gevechtssysteem.

Taijutsu: wat te doen?
Clash of Ninja Revolution 3 brengt ons terug naar de basics van het fighting-genre. De besturing voelt vertrouwd aan: je blokt bijvoorbeeld door simpelweg stil te staan. De Story Mode is matig, doordat de moeilijkheidsgraad schommelt tussen kinderachtig makkelijk en onuitstaanbaar moeilijk. De kracht van het spel ligt in de VS Mode: er kan worden gekozen om 1 tegen 1 te spelen (maximaal vier spelers), tag-teams van twee spelers zijn ook mogelijk. Er kan zowel met Wii Remotes als met Gamecube-controllers worden gespeeld: voor wie het leuk vindt om zelf interactief bezig te zijn en nieuwe gimmicks te proberen is de Wii Remote de beste keus. Ben je fan van steevaste controle en perfecte timing, dan is de Gamecube-controller aan te raden.

Review Naruto Shippuden: Clash of Ninja Revolution 3 - EU Version: Elke ninja speelt net weer even andersElke ninja speelt net weer even anders
Review Naruto Shippuden: Clash of Ninja Revolution 3 - EU Version: Sakura’s "Falcon Punch": nog altijd ongeëvenaardSakura’s "Falcon Punch": nog altijd ongeëvenaard
Ninjutsu: Conclusie
Naruto geeft de speler datgene wat hij verlangt van een goede beat ’em up-game: een geweldige multiplayer-mode, veel unlockable personages en stages en een uitstekend, uitgebalanceerd en functioneel gevechtssysteem. Het haalt niet het niveau van Super Smash Bros. Brawl, maar doet hier ook geen enkele poging toe: het doet zijn eigen ding, en komt daar verbazingwekkend goed mee weg. Een klein minpuntje is de WiFi: deze werkt totaal niet, tenzij je houdt van veel spelvertraging en een langzame verbinding. Maar eerlijk is eerlijk: het spel is gecreëerd voor offline gebruik, en is daar dan ook uitstekend in geslaagd.


Conclusie Naruto Shippuden: Clash of Ninja Revolution 3 - EU Version - Nintendo Wii Review

Pluspunten:
  • Volledig gebalanceerd gevechtssysteem
  • Vertrouwde besturing
  • Elk personage en gevecht is uniek
  • Feest van herkenning voor de fan
  • Toegankelijk, makkelijk te leren
Minpunten:
  • Story Mode ongebalanceerd
  • Wi-Fi ontoegankelijk

47061
Review geplaatst op
Gameplay:8,0
Replay:9,0
Wi-Fi:5,0
Originaliteit:8,5
Besturing:9,5
Review cijfer:
8,0
Deze 3 minuten review is eigendom van Mario Wii (.nl)
© 2010 - 2020
HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden

Mario Wii Review Cijfer:


8,0
 
Boxshot Naruto Shippuden: Clash of Ninja Revolution 3 - EU Version
Naruto Shippuden: Clash of Ninja Revolution 3 - EU Version


Details Naruto Shippuden: Clash of Ninja Revolution 3 - EU Version

Released:2010
Advies:Vanaf 12 jaar
Spelers:1 - 4
Genre:Vecht
Wi-Fi:Ondersteund
Nieuwe ninja’s, nieuwe vaardigheden: een greep uit de ninjadoos...

Sommigen maken gebruik van klonen...
Sommigen maken gebruik van klonen...

Een ander gebruikt megasize briefopeners...
Een ander gebruikt megasize briefopeners...

Dan zijn er nog een paar die rammen met poppen...
Dan zijn er nog een paar die rammen met poppen...

En tenslotte vechten er nog een paar gewoon met de blote vuist
En tenslotte vechten er nog een paar gewoon met de blote vuist
Thuiswinkel Waarborg
© 2009 - 2020 Mario Wii