alle Wii reviews ->
Review The Godfather: Blackhand Edition
The Godfather: Blackhand Edition, iets voor jou? Lees onze review en je weet het in 3 minuten!

Banner

The Wii versie van de Godfather is een prima game gebaseerd op de legendarische films, en maakt op een leuke manier gebruik van de Wii Remote.

The Godfather staat bekend als een van de beste film(serie) ooit gemaakt. Natuurlijk is het dan dubieus wanneer een ontwikkelaar (Electronic Arts) er een spel van wil maken. Het is een van de duurste gameprojecten ooit geworden, waaraan verschillende acteurs hebben meegewerkt die ook echt in de film hebben gespeeld. Het resultaat was al een tijdje te spelen op andere consoles, maar EA heeft nu ook de stap naar de Wii gemaakt.

The Big Apple
The Godfather speelt zich af in het New York van de jaren 50. Je speelt losjes het verhaal van de films na, echter als een onbekend nieuw maffia-lid. Het oude New York komt goed tot leven en er gebeurt van alles in de straten. Naast de organisatie waar jij voor werkt zijn er namelijk nog andere bendes actief, en dat zijn nou niet echt je vrienden. Het is dan ook een wezenlijk onderdeel van de game allerhande winkels en andere gebouwen over te nemen, die daarvoor tot een rivaliserende bende behoren.

Knuppel ’m neer met je Remote!
Het grootste deel van je avontuur ben je bezig met vuurwapens en explosieven, die zich heerlijk laten besturen met de Wii Remote. De game kent daarnaast ook slagwapens zoals knuppels en messen. Omdat je een brute maffioso bent (of wilt worden) kan je met elk wapen een zogenaamde executie move uitvoeren, waarbij je een slachtoffer net even wat bruter zijn einde laat zien. Deze executies voer je uit door een bepaalde beweging te maken met de Wii Remote en Nunchuck, en ook dit zit prima in elkaar.

Review The Godfather: Blackhand Edition: Het schieten werkt erg goed met de Wii Remote in de hand. Review The Godfather: Blackhand Edition: Er gebeurt van alles in de straten van New York, ook ten tijde van The Godfather!
Het schieten werkt erg goed met de Wii Remote in de hand.Er gebeurt van alles in de straten van New York, ook ten tijde van The Godfather!


An offer you can’t refuse
Grafisch scoort de game ook een voldoende, alleen geen hoge. Op de PS2 ziet ie er precies hetzelfde uit en dat kan natuurlijk beter! Dit doet gelukkig geen schade aan het eindproduct, want je krijgt met The Godfather een goede game die je zeker 25 uur bezighoudt. Tel daarbij op de extra’s die exclusief in de Wii versie zijn gestopt (zie kader), en je haalt een game in huis die je niet zal teleurstellen!


Conclusie The Godfather: Blackhand Edition - Nintendo Wii Review

Pluspunten:Minpunten:
  • Besturing is dik in orde
  • Plot volgt de films en die zijn super
  • Best veel te doen in New York
  • Graphics kunnen best beter op de Wii!

12985
Review geplaatst op 5 Februari 2010
Gameplay:9,0
Review cijfer:
8.0
Replay:7,0
Graphics:7,0
Verhaal:8,0

Deze 3 minuten review is eigendom van
Mario Wii
(.nl)
© 2010 - 2017
Extra Review The Godfather: Blackhand Edition
Tweede korte review van Kevin de gamer:

Kevin de gamer
85
13 jaar
GTA in de jaren 50
Deze game is een super game. Het is net GTA maar dan in de jaren 50.
Je kunt banken beroven, Autos stelen, Gebouwen laten exploderen en auto bommen maken. De verhaallijn is ook super! Het is duidelijk wat je moet doen. De wapens zijn vet. De graphics zijn middelmatig.
Cijfer:
9,7

Meer informatie en reviews voor The Godfather: Blackhand Edition? Kijk op de All in 1 pagina van The Godfather: Blackhand Edition!
Mario Wii Review Cijfer:
8,0
 
Boxshot The Godfather: Blackhand Edition
The Godfather: Blackhand Edition


Details The Godfather: Blackhand Edition
Released:2007
Advies:Vanaf 18 jaar
Spelers:1
Genre:Actie
Wi-Fi:Niet ondersteund
Wat is er dan allemaal nieuw aan de Wii versie?
De Wii versie kent tien nieuwe missies.
Ook is er een nieuwe rivaliserende familie toegevoegd
Dat heeft als gevolg dat er nieuwe gevechten mogelijk zijn met die familie
In de Wii uitvoering heb je de mogelijkheid een groepje huurlingen met je mee te nemen.
Er opent zich ook een geheel nieuwe (optionele) verhaallijn, getiteld "Operator".
In Operator kies je meer voor de diplomatieke kant en schakel je andere families uit door bijvoorbeeld politiechefs om te kopen.