alle Wii reviews ->
Review Super Mario Galaxy
Super Mario Galaxy, iets voor jou? Lees onze review en je weet het in 3 minuten!

Banner

Een van de beste Mario avonturen met ongelooflijk veel afwisseling en zeer goed gebruik van de nieuwe Wii mogelijkheden.

Super Mario Galaxy is het spel waar op gewacht werd na Super Mario 64. Super Mario Sunshine was goed, maar niet beter dan Super Mario 64. In Galaxy worden de oude Mario spelelementen gecombineerd met de nieuwe mogelijkheden van de Wii. Zo zijn de werelden ongelofelijk afwisselend en hebben we geweldige nieuwe Power Up’s (zie kader) gecombineerd met nieuwe controls. En dat is waar we op zaten te wachten!

Mario Galaxy is er voor iedereen
Mario verzamelt sterren om Bowser uiteindelijk te kunnen verslaan. De sterren zijn te vinden op verschillende planeten met hun eigen uitdagingen. Zo spring je van mini planeet naar mini planeet, ren je voor je leven rond een grotere planeet met een eindbaas achter je aan en verken je oceanen op de grootste planeten na een paar zwemlessen van pinguïns. De verplichte sterren zijn niet al te moeilijk (misschien iets te makkelijk), maar een groot genot om te halen. Dan zijn er nog 60 bonussterren die meer uitdaging vormen. Hier ben je dus niet zomaar klaar mee!

Review Super Mario Galaxy: Zo heerlijk met de zwaartekracht spelen hebben we niet eerder mee gemaakt. Review Super Mario Galaxy: Een heerlijke tropische planeet met Pinguins?!
Zo heerlijk met de zwaartekracht spelen hebben we niet eerder mee gemaakt.Een heerlijke tropische planeet met Pinguins?!


Super Mario Galaxy is Super
Met de Nunchuck bestuur je Mario, met de Wii Remote verzamel je sterrenstukjes om later vijanden en voorwerpen mee te beschieten en kun je van alles in de Galaxy beïnvloeden. De Nunchuck en Wii-Remote tegelijk gebruiken zorgt voor een gehele nieuwe ervaring en voelt al snel heel vertrouwd. Het zorgt ervoor dat je heerlijk kunt rennen en fantastische sprongen kunt maken, terwijl je de omgeving manipuleert met de Remote. Met een extra Wii Remote kun je de Mario Galaxy fun delen met een vriend(in).


Conclusie Super Mario Galaxy - Nintendo Wii Review

Pluspunten:Minpunten:
  • 40+ Galaxies met 120 sterren
  • Ongelooflijk veel afwisseling in de uitdagingen en Galaxies
  • Geweldig gebruik van de Wii mogelijkheden
  • Co-Operative mulitplayer mode
  • Soms iets te makkelijk
Wibert
5343
Review geplaatst op
Gameplay:10
Review cijfer:
9,8
Replay:10
Presentatie:9,0
Muziek:10
Innovatie: 10

Deze 3 minuten review is eigendom van Mario Wii (.nl)
© 2010 - 2017
Extra Review Super Mario Galaxy
Tweede korte review van Daniel:

Daniel
8519
14 jaar
Een 10 is voor games die alles, maar dan ook echt alles goed doen. En dat doet Super Mario Galaxy. Het idee om van planeet naar planeet te gaan is erg leuk en goed uitgewerkt. De hele game heeft een bepaalde mysterieuze sfeer. Er zijn heel veel sterren om te verzamelen en de levels zitten heel goed in elkaar.
De graphics zijn heel mooi, zeker voor de Wii, en de controls werken perfect. Combineer dit met een goede soundtrack en je hebt de beste Wii-game ooit te pakken!
Cijfer:
10

Meer informatie en reviews voor Super Mario Galaxy? Kijk op de All in 1 pagina van Super Mario Galaxy!
Mario Wii Review Cijfer:
9,8
 
Boxshot Super Mario Galaxy
Super Mario Galaxy


Details Super Mario Galaxy
Released:2007
Advies:Alle leeftijden
Spelers:1 - 2
Genre:Actie, Avontuur
Wi-Fi:Niet ondersteund
Hier zie je 4 van de 7 geweldige nieuwe power ups voor Mario

Na het pakken van een Bee-Mushroom kan Mario korte stukjes vliegen.

Na het pakken van een Boo-Mushroom kan Mario onzichtbaar worden.

Na het pakken van de regenboog ster is Mario een korte tijd onoverwinnelijk.

Na het pakken van een springveer paddestoel blijft Mario stuiteren.