alle Wii reviews ->
Review George of the Jungle
George of the Jungle, iets voor jou? Lees onze review en je weet het in 3 minuten!

Banner

Je zult niet verslingerd raken aan dit matige Junglespel

Spelletjes naar aanleiding van een serie of tekenfilm vallen vaak tegen. Helaas is dat ook het geval bij George of the Jungle. Snel een speelbaar spel bij een tv-hit maken, blijkt ook deze keer weer teveel gevraagd. Net als een fatsoenlijke trailer (zie kader)

Veelbelovend
Het spel ziet er erg goed uit. De makers hebben het spel, door de achtergrond 3d te maken terwijl het spel gewoon 2d is, een grafisch mooi uiterlijk gegeven. Je verzameld munten, verslaat apen, krokodillen en je maakt gebruik van zowel de Wii mote als de Nunchuck. Wat wil je nog meer?
Veel! Een leuk uitdagend spel, een multiplayer, verrassende elementen en een spel dat goed luistert naar de remote.

Verbazing.... teleurstelling .....irritatie
De 3d omgeving ziet er mooi uit, maar waarom hebben ze hier niets mee gedaan in het spel? Je ziet paadjes, schatten en vijanden op de achtergrond. Maar tot mijn verbazing: voor Jan met de korte achternaam. Je kunt er namelijk niets mee doen. Een gemiste kans.
De gevechten zijn teleurstellend saai. Standaard drie keer slaan en dat was het dan. Kun je echt niet anders vechten? Nee! Weet je het zeker? Ja! heel zeker? Ja!!
Aanwijzigen van speciale acties en intro’s kun je niet skippen, wat ook de nodige irritatie opleverd. Zeker als je een level een aantal keer over moet doen.

Review George of the Jungle: Een 2d spel in een 3d jasje Review George of the Jungle: In 2 levels moet je op racen op Shep de olifant
Een 2d spel in een 3d jasjeIn 2 levels moet je op racen op Shep de olifant


Besturing is een drama
Na alle teleurstellingen komt nu het grootste kritiekpunt: de besturing. Leuk dat je hier en daar moet schudden met de mote en/of de nunchuck... maar het komt voornamelijk neer op springen en slaan.
Speciale acties zoals een dubbele sprong of een kopstoot, lukken regelmatig niet. De acties komen niet of verkeerd door, waardoor je weer eens in het water valt of een speer in je nek krijgt. Als je moet vechten tegen een moeilijke eindbaas (level 2, 7 en 8) is het extra irritant dat actie’s niet worden opgepikt door het spel. Raak slaan, maar het spel registreerd het domweg niet.

Vuilnisbak
Voor wie hebben ze dit spel eigenlijk gemaakt? Voor de aller kleinsten is het spel veel te moeilijk, omdat bij sommige stukken timing erg belangrijk is. Voor alle anderen is het niet uitdagend genoeg met te weinig levels, variatie en een matige besturing. Dus eigenlijk geschikt voor... de kliko!


Conclusie George of the Jungle - Nintendo Wii Review

Pluspunten:Minpunten:
  • Ziet er goed uit
  • Besturing zeer matig
  • Boss levels te moeilijk
  • Uitleg niet weg te klikken

15280
Review geplaatst op 20 Juli 2010
Gameplay:3,0
Review cijfer:
3.0
Replay:2,0
Graphics:8,0
Orginaliteit:2,0

Deze 3 minuten review is eigendom van
Mario Wii
(.nl)
© 2010 - 2017
Mario Wii Review Cijfer:
3,0
 
Boxshot George of the Jungle
George of the Jungle


Details George of the Jungle
Released:2008
Advies:Alle leeftijden
Spelers:1
Genre:Actie, Avontuur
Wi-Fi:Niet ondersteund
De trailer belooft ook niet veel goeds